Even voorstellen

Missie/Visie

Sander wil mensen in hun rol als medewerker helpen hun doelen na te streven en het samenwerkingsverband , waar zij onderdeel van uit maken, is hierbij het vehikel.

Om dit goed te kunnen doen zal hij luisteren naar de hulpvraag achter de initiele vraag. Verder zal hij zichzelf blijvend ontwikkelen om de juiste kennis en competenties in huis te hebben. Tot slot zal hij bij iedere situatie maatwerk leveren die bij de betreffende context past en geen standaard oplossingen aandragen die ooit ergens anders ook niet (echt) gewerkt hebben.

Over mij

Sander is een leergierige professional die op basis van scherpe analyses en creatieve adviezen maatwerk levert aan de opdrachtgever. Uit projectmatig werken haalt Sander de motivatie die hem drijft om het beste uit zichzelf te halen. Dit maakt hem een betrokken en initiatiefrijke medewerker, die proactief is richting zijn leidinggevende en collega’s. Hij combineert hierbij zowel de harde (bedrijfskundige) als zachte (psychologische) factoren die in ieder traject een rol spelen.

Zijn communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat contact met diverse lagen van een organisatie hem natuurlijk af gaat. De ervaring als OR lid heeft zijn inzichten in de dynamiek van organisaties
verder vergroot.

Doordat hij al in meerdere keukens heeft gekeken en weet hoe zaken op de werkvloer eraan toe gaan pikt hij zaken snel op. Zo heeft Sander al diverse applicaties leren kennen en heeft hij de meeste programma’s snel onder de knie. Hij investeert ook veel in persoonlijke ontwikkeling waardoor hij verschillende certificaten behaald heeft (o.a. Prince2 Practitioner, Lean Six Sigma Green Belt, BiSL). Ook bezoekt hij regelmatig congressen en seminairs op zijn vakgebied.

Sander voelt zich betrokken bij de publieke zaak zijn rollen bij verschillende ZBO’s, zorgverzekeraars, woningcoorporatie en pensioenuitvoerder hebben hiertoe verder bijgedragen. Ook zijn studie Sociologie (niet afgerond ivm zwangerschap van mijn vrouw) heeft zijn affiniteit met de maatschappelijk problematiek verder vergroot. Sociologie (niet afgerond ivm zwangerschap van mijn vrouw) heeft zijn affiniteit met de maatschappelijk problematiek verder vergroot.

Mijn verhaal

Op 23 juli 1982 werd in Rotterdam Sander Goethals geboren uit een Hindoestaanse vader en een Zeeuwse moeder. Al snel werd duidelijk dat de kleine Sander een voorkeur voor cijfers en rekenen had. Later resulteerde dat in een fascinatie voor economie en een actieve belegger.

De beta kant van Sander is verder ontwikkeld door het spelen van sport en spel. Al vanaf jongs af aan speelt hij cricket. Een sport waarbij werper en slagman elkaar het leven zuur proberen te maken. Het tactische element in deze sport heeft van Sander een liefhebber gemaakt. Ook het spelen van diverse strategische computerspellen heeft onmiskenbaar een rol gespeeld in het ontwikkelen van een creatieve maar gestructureerde denkwijze.

Sander is altijd opzoek naar kennis en intellectuele prikkels. Hij vind deze in de mensen die hij ontmoet en de stukken die hij leest. Voor een overzicht van de opleidingen en cursussen die Sander gevolgd heeft klikt u hier.

Een belangrijke bron van uitdagingen vond Sander in een buitenlandse stage die hij liep bij BDO Accountants en Adviseurs op Curaçao. Daar heeft hij waardevolle ervaringen opgedaan die hem tot op de dag van de vandaag gevormd hebben. Bekijk ook Sander z’n totale C.V., u zult zien dat Sander alles heeft aangegrepen om zich gedurende diverse studies te ontwikkelen.

Naast economie heeft Sander ook de nodige psychologische inzichten in zijn bagage. Buiten de diverse opleidingen uit het verleden in deze richting blijft Sander nog steeds geïnteresseerd in dit vakgebied. Hij ervaart dit als waardevolle aanvulling op zijn economische kennis.

Een organisatie is een vorm van samenwerking tussen mensen en middelen. De dynamiek die binnen organisaties bestaat is ook in de rest van het leven te vinden. Het menselijke handelen binnen organisaties in het algemeen en binnen bedrijfsprocessen in het bijzonder is om die reden voor Sander interessant.

Hobbies en interessen

Cricket, Muziek (Hobby DJ), Psychologie & Sociologie, Ondernemen voor coaches, Beleggen en Inspirerende reizen maken.