Proces & Kwaliteitsmanagement

Procesmanagement

Sander Goethals is een echte proces denker! Dit blijkt wel uit zijn verleden als Proces Analist. Op gestructureerde wijze en altijd vanuit het einddoel redenerend stelt hij complete procesbeschrijvingen op.

Hiervoor gebruikt hij over het algemeen de proces modeling tool Aris bij. Ook heeft Sander ervaring met het pakket Protos (incl training) en Microsoft Visio.

Of het nu gaat om het vastleggen van kennis of proces optimalisatie, Goethals Advies en Ondersteuning is… “Altijd handig om erbij te hebben”.

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteit heeft bij Sander Goethals altijd al hoog in het vaandel gestaan. Hierop heeft hij ook treffende feedback op mogen ontvangen, dat dit niet ten koste van snelheid mag gaan.

Op deze scheidingslijn bevinden veel organisaties zich en het is de uitdaging om de aspecten kwaliteit (iets zo goed mogelijk doen) en efficiency (iets zo snel mogelijk doen) met elkaar te verenigen.

Deze dynamiek spreekt Sander zo aan dat hij hier een scriptie over geschreven met als titel “Van wensen naar mensen met de Business Balanced Score Card”. Ook is hij voorzitter geweest van het kwaliteitsteam binnen een kwaliteitsbewuste dienstverlenende organisatie. Verder heeft hij als project leider het kwaliteitsmanagementsysteem een niveau hoger gebracht. Brede kennis van het vakgebied is daarvan het resultaat. Zijn ervaring spitst zich specifiek toe op de ISO 9001:2008 norm en het INK model binnen dienstverlenende bedrijven.

Of het nu gaat om het begeleiden van interne audits of het opstellen van een kwaliteitshandboek, Goethals Advies en Ondersteuning is… “Altijd handig om erbij te hebben”