Informatiemanagement

Tegenwoordig maken informatiestromen en dataobjecten integraal onderdeel uit van bedrijfsprocessen. Vaak is inzicht in geautomatiseerde processen kritisch voor een bedrijfsvoering die “in control” is. Sander Goethals erkent dit in zijn werk om bedrijven meer grip te geven op hun processen. Hij gaat dit element niet uit de weg door het iets “technisch” te noemen en vervolgens naar de IT afdeling te verwijzen.

Om succesvol te zijn moet de business in staat zijn om de beschikbare hulpmiddelen optimaal in te zetten. Kennis van applicaties en hun functionaliteiten is iets wat hierbij belangrijk is. Echter daarnaast erkent Sander ook dat het vitaal is om de taal te spreken van de keten op dit gebied. Met zijn certificaten in ITIL, BiSL en ASL heeft Sander zich hierin verdiept.

Deze kennis komt veelvuldig terug bij zijn rollen op het snijvlak van business en IT waarbij het vaak gaat om de brug te slaan tussen aanpassingen in de informatievoorziening en de impact op de business.

Of het nu gaat om het schrijven van een functioneel ontwerp of het uitvoeren van een gebruikersacceptatietest Goethals Advies en Ondersteuning is….”Altijd handig om erbij te hebben”.